Tänään oli viimeinen kerta tokokurssilla. Hieman haikea fiilis jäi, kun on ollut niin mukava seurata ryhmän pentujen kehitystä. Seuraavaksi me jatketaan toisen seuran BH-treeneissä ja odotellaan josko syksyllä saataisiin paikka Tamskin kilpailuvalmiiden tokoryhmässä.

Nala oli tämän päivän treeneissä tosi väsyneen oloinen ja hieman innoton. Epäilen, että sille on juoksut tulossa, kun karvaakin tiputtaa ja muutenkin nukkunut tosi paljon. Treenit meni kuitenkin kohtalaisesti. Lopuksi otettiin ihan hauska kilpailu. Ryhmälaiset kiersivät peräkanaa ympyrää ja koirien tuli seurata nätissä kontaktissa. Aina, kun kouluttaja sanoi käskyn tuli koirat saada mahdollisimman nopeasti maahan. Joka kierroksella tippui hitain maahanmenijä. Me voitettiin, kivakiva Hymy.

Viikonloppuna Nala ja Mikko viettivät laatuaikaa Santalahdessa. Olivat uineet ja heitelleet paljon palloa. Nala rakastaa ja jumaloi Mikkoa ihan mieletömän paljon. Se on oikee iskän tyttö ja molemmilla oli ollut tosi kivaa. Nala on kyllä ihan helmi luonteeltaan. Sen kanssa on niin vaivatonta olla joka paikassa ja sitä pystyy lähes kaikkialla pitämään irti, kun ei se välitä muista ihmisisä tai koirista. Oli kuulema Santalahdessakin tullut joku villakoirapariskunta kehumaan kuinka hienosti se käyttäytyy ja tottelee Hymy.

1245700353_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1245700385_img-d41d8cd98f00b204e9800998e