Nala käväisi ensimmäisessä näyttelyssä Kouvolassa. Menestys ei päätä huimannut, mutta kaikenkaikkiaan ihan kiva reissu Hymy. Mentiin junalla ja voi että Nalan kans on niiiin helppoa ja vaivatonta matkustaa.

Bortsukehä alkoi jo heti kymmeneltä ja neljän uroksen jälkeen vuorossa oli junnunartut. Nala liikkui omasta mielestäni todella hyvin niin ryhmässä kuin yksitellen juoksutettuna. Tuomarin tutkimisen aikana Nala oli vähän epävarma ja tästä tuomari ei tainnut oikein tykätä. Arvostelu kesti aika pitkään ja Nala seisoi todella rauhallisesti ja kauniisti sen ajan. H sieltä tulla napsahti ja harmittavinta oli, ettei tuomari käynyt suullisesti kertomassa missä mättää. Muutenkin oli aika tylyn oloinen tyyppi ja ei edes kysynyt miten vanha koira kyseessä. No, kyllä se H muitakin paikalla olleita ihmetytti ja kokonaisuutena olen ihan tyytyväinen Nalan esiintymiseen ja meni se muidenkin mielestä nätistiHymy. Pitää edelleen ahkerasti harjoitella noita vieraan ihmisen iholle tuloja. Nalaa yksinkertasesti ällöttää vieraan ihmisen kosketus niin paljon, että jos se huomaa yhtään epävarmuutta esittäjässä tai kopeloimaan tulijassa, niin kokeilee josko pääsisi tilanteesta pakittamalla. Jos sitä tullaan reippaasti tutkimaan, niin seisoo ihan lunkisti paikoillaan. Muuten se on hyvin välinpitämätön ihmisiä kohtaan ja ottaa rennosti isossakin väkijoukossa.

Mut kivaa, että ensimmäinen näyttely on nyt takana ja eiköhän se nauhan värikin iloisemmaksi tulevissa näyttelyissä muutuSilmänisku. Ihan kiva reissu ja erityisen hauskaa oli nähdä Nalan sukulaiskoiraa kera omistajansaHymy. Iso kiitos siis Tanjalle seuranpidosta, vinkeistä ja treeniavustaHymy.