Oi, tänään oli kyllä kunnon hyvän mielen treenit. Oltiin siis Niihamassa treenaamassa ryhmän kanssa ja toi pikkuneiti on kyllä aivan mahtava. Se on selkeästi ryhmän nuorin koira ja osa on jo kisanneita, mut ei meidän tartte omia suorituksia hävetäHymy. Viimeksi itsellä oli aika paljon jännitystä ilmassa ja se sitten tarttui koiraankin. Nyt oltiin molemmat rentoja ja tehtiin hyvällä mielellä töitä. Nala ei ottanut mistään ylimääräisestä häiriötä ja teki valtavalla innolla duunia, ihan mahtavaa Hymy.

Paikallamakuu otettiin ryhmänä ja takana kiersi ihminen tekemässä häiriötä. Nala kurkkas taakse, mut ei muuta. Samaten yksi koirista vapautettiin muita aiemmin leikkimään, mut ei mitään vaikutusta Nalaan. Hienoa.

Luoksetulo vieressä kouluttaja liikkurina, toisella puolella agitreenit ja vielä muilla sivuillakin hengaili koiria. Nala ei vilkassutkaan näihin häiriötekijöihin ja istui rennosti odottamassa käskyä. Tuli suoraan eteen ja kivalla vauhdilla. Tietty se vois ihan kiitolaukkaakin tulla, joten vois ottaa ihan läpijuoksua taas vaihteeksi kotitreeneissä. Mut kaikenkaikkiaan loistava suoritus.

Hyppy hieno hyppy ja jää odottamaan. Vähän käänty, kun tuun viereen. Vois naksulla harjotella tota liikkumattomuutta.

Seuraamisia otin itsekseni ja ne on kyllä parantuneet huikeesti. Parhaimmillaan tosi kaunista katsottavaa. Liikkeelle lähdössä aika usein tippuu kontakti pieneksi hetkeksi, vaikka paikka säilyykin. Vois naksulla yrittää näitä lähtöjä ottaa ja naksutella aina kontaktilähdöissä. Ja käännöksiä pitää vielä hioa. Jäävistä otin maahanmenon ja tippui suorilta alas Nauru.  Siis kaikenkaikkiaan tosi hyvät ja kivat treenit. Omaan leikkimiseen koiran kans tuli hyviä vinkkejä, eli omaa roolia siinä passiivisemmaksi. Kokeilinkin heti kentällä ja huomas heti, että Nalalle sopii tää tyyli.

Metsässä oon esineruutua ottanut ja nää on kans oikeita hyvän mielen harjotuksia. Nala suorastaan ampasee matkaa ja työskentelee tosi innokkaasti. Myös palutukset on oikein vauhdikkaita.