Nyt on koko poppoo koossa, kun tultiin Nalan kanssa vanhemmilleni missä Muumi meitä odotti. Tultiin junalla ja Nala matkusti tosi hienosti. Kotimatka kahden koiran ja laukkukasan kanssa onkin sitten varmasti mielenkiintoinen kokemusSilmänisku.

Ollaan vietetty rentoa maalaiselämää lenkkeilemällä paljon. Lisäksi olen hyödyntänyt sitä, että talo on täynnä porukkaa ja nakittanut mm. siskoja treeniavuksi. Nalan kanssa ollaan tehty näyttelytreeniä ja molemmilla koirilla otettu metsässä "leikkihakua". Tytöt siis piiloutuivat metsään nakkien kanssa ja lähetin koirat yksitellen etsimään. Nala ei olisi millään malttanut odottaa, että pääsee perään ja kun vapautin sen, niin suorastaan ampaisi matkaan. Muumille tytöt menivät vähän kauemmas piiloon, mutta hyvin meidän koirapappa muisti miten homma toimii ja löysi "eksyneet"Hymy.

Eilen tamppasin jäljet molemmille koirille. Nalalle joka askeleelle makkaraa ja Muumille pidemmille väleille. Nala on ihan innoissaan jo siinä vaiheessa, kun asettelen hihnaa jalkojen välistä. Se ajaa hienosti nenä maassa, mutta pyörimistä on tullut entistä enemmän eli välillä koira ajaa jälkeä takaperin tai poikittain! Eilen korjasin koiran oikeinpäin nostamalla ja se ei edes huomannut sitä, kun oli niin tohkeissaan Nauru.  Tuo hösellys ja nurinperin ajaminen on ongelma lähinnä jäljen alussa. Sitten, kun eteneminen kunnolla alkaa, niin ajaa tasaisesti loppuun asti.

Nala on myös tutustunut vassuihin. Tulee jopa laitsalle mukaan, mutta pitää tarkasti silmällä että turvaväli on riittäväSilmänisku.